Giethoorn Lodge Holiday Home Ferienhaus

Holiday Home in Giethoorn

Giethoorn Lodge Holiday Home

Welcome op de website van vakantiehuisje Giethoorn Lodge!

english text
Hier kunt u informatie vinden over Giethoorn Lodge, de omgeving en natuurlijk over overnachten in onze heerlijke vakantiewoning. De vakantiewoning bevindt zich in het oude dorp van Giethoorn, het Noordeinde. De ruime woning is van alle gemakken voorzien en biedt plek voor een heerlijke en comfortabele vakantie in Giethoorn. Het huisje is geschikt voor overnachtingen voor maximaal 9 personen, heeft zeer comfortabele bedden en wordt altijd goed schoongemaakt. Met meer dan 100 lovende reviews met een waardering van 5 sterren, steekt deze locatie er met kop en schouders boven uit. De gastvrijheid, locatie en kwaliteit van de lodge staat bij de reviews als belangrijkste positieve argumenten.

Het huis (Foto pagina) heeft een privéterras met een steiger aan het water, waaraan uw eigen bootje ligt. Het is een prachtige plek voor een aantal dagen of voor een langer verblijf. Neem gerust een kijkje op de website en bekijk de foto’s, recensies van andere huurders en gedetailleerde informatie over de vakantiewoning.

Woonkamer

Terras aan het water

Overnachten in Giethoorn Lodge

Aanzicht vanaf de weg

Omgeving rond ons vakantiehuis

Giethoorn wordt gekenmerkt door de talloze bruggen, grachten en meertjes. Het dorp is gelegen in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Hier zijn vele fiets- en looproutes die u langs karakteristieke rietlanden, talloze meren en wateren leiden. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u de website: www.weerribbengiethoorn.nl raadplegen. Hier vindt u informatie over vaar-, wandel-, en fietsroutes. 

De vakantiewoning ligt op ongeveer 100 meter lopen van Punterwerf Wildeboer waar nog steeds het karakteristieke bootje, de Gieterse Punter, wordt gebouwd. Verder in de omgeving liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Blokzijl en het dorpje Havelte. De omgeving van Giethoorn biedt de perfecte mogelijkheid voor een heerlijk rustige, comfortabele en leuke vakantie. Wij hebben zin om uw vakantie in Giethoorn perfect te maken, dus kom genieten van de schoonheid.

https://giethoornlodge.nl/wp-content/uploads/2016/09/LOGO-Tekening.jpg

Leave a Reply

© 2024 Giethoorn Lodge Holiday Home Ferienhaus

Theme by Anders Norén