Giethoorn Lodge Holiday Home Ferienhaus

Holiday Home in Giethoorn

Route en Omgeving Vakantiehuis

Route en omgeving van Vakantiehuis Giethoorn Lodge.

De route naar ons vakantiehuisje is zeer gemakkelijk. Vindt onder aan de pagina alle informatie en de Google Maps informatie.

Giethoorn wordt gekenmerkt door de talloze bruggen, sloten, grachten en meertjes die natuurlijk het best verkend kunnen worden over het water.  Het dorp is gelegen in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Hier bevinden zich vele fiets- en looproutes die u langs rietlanden en ander natuurgebied leiden.

Het vakantiehuis ligt op ongeveer 100 meter lopen van Punterwerf Wildeboer, waar nog steeds het karakteristieke bootje, de Gieterse Punter, wordt gebouwd.
Verder in de omgeving liggen de gezellige stadjes Steenwijk en Blokzijl en het dorpje Havelte. Geniet van alle mogelijkheden die Giethoorn biedt.

 

 

De lodge is bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het adres is Beulakerweg 56 te Giethoorn, 8355AJ. Vanuit Steenwijk kan men de bus 70 richting Zwolle/Zwartsluis nemen. De lodge is op een kleine vijfig meter van de halte ‘Lindenhof’, u hoeft dus maar een paar meter te lopen voor u bij ons huisje bent! Een ruime parkeerplaats is beschikbaar voor uw auto (‘s) vlak bij de Lodge. Gebruik hier onder de Google Maps om uw eigen route te specificeren.

© 2024 Giethoorn Lodge Holiday Home Ferienhaus

Theme by Anders Norén